✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепти

Який соус приготувати до шашлику — рецепти і поради

Який соус приготувати до шашлику — рецепти і поради

  • 15.06.2020, 11:51
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Незалежно від рівня кулінарної майстерності приготувати смачний соус до ароматного шашлику — не складе труднощів. У цьому допоможе невелика добірка ідеальних соусів, які стануть відмінним доповненням до будь-якого пікніка з шашликами.

Соус барбекю — рецепт

Вам знадобляться:

  • 400 г готового томатного соусу
  • 3 ст. л. томатної пасти
  • 1 цибулина
  • 4 зуб. часнику
  • 1 ст. л. вустерського соусу
  • 3 ст. л. яблучного оцту
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • 1 ст. л. коричневого цукру
  • 1 ч. л. гірчичного порошку
  • кайенский перець — за смаком
  • сіль і перець — за смаком

Почистіть і подрібніть цибулю та часник. Візьміть глибоку сковороду з товстим дном і розігрійте оливкову олію. Потім обсмажте цибулю до м'якості близько 5 хвилин. Додайте часник і готуйте ще 2 хвилини. Влийте томатний соус і доведіть до кипіння. З'єднайте гірчичний порошок і цукор та залийте половиною склянки окропу. Добре перемішайте і додайте томатну пасту, оцет, ще раз перемішавши суміш. Додайте її в сковороду, приправте сіллю, чорним меленим перцем, кайенским перцем і вустерським соусом. Готуйте ще 10 хвилин, періодично помішуючи соус. Подавайте, як тільки він охолоне.

Гострий гірчичний соус — рецепт

Візьміть інгредієнти:

  • 2 ч. л. оливкової олії
  • 2 зуб. часнику
  • 1/4 склянки білого сухого вина
  • 1/4 чашки курячого бульйону
  • 2 ст. л. кленового сиропу
  • 2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 3/4 ч. л. розмарину
  • 1/2 ч. л. чорного меленого перцю

Подрібніть часник і розмарин. Підсмажте часник на розігрітій оливковій олії протягом 30 секунд. Додайте вино, кленовий сироп, бульйон і діжонську гірчицю. Доведіть суміш до кипіння. Потім продовжуйте готувати ще 5 хвилин, поки об'єм не зменшиться, постійно помішуючи. Додайте розмарин, перець і добре перемішайте. Дайте соусу настоятися і подавайте до столу.

Часниковий соус — рецепт

Візьміть інгредієнти:

  • 1/2 чашки оливкової олії
  • 4 зуб. подрібненого часнику
  • 1/3 чашки тертого твердого сиру

  • 2 ст. л. рубаною петрушки
  • червоний перець чилі пластівцями — до смаку
  • морська сіль — за смаком
  • чорний мелений перець — за смаком

З'єднайте оливкову олію, червоний перець чилі пластівцями і часник. Ретельно перемішайте. Додайте сир, петрушку і знову перемішайте. Поперчіть і посоліть соус. Залиште постояти 15 хвилин і подавайте до столу.

Читайте також: Чим заправити салат — соуси і заправки для салатів на сметані та йогурті

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

1339

Штолен з мигдалем

2426

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1980

Крученики зі свинини

1985

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2765

Гриби в сметані з сиром

6203

Печінковий торт

3553

Баклажани із сиром і томатним соусом

3622

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2025 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом