✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепти

Як смачно приготувати лангустинів — рецепти і поради

Лангустини — це неймовірно смачний морський делікатес.

  • 29.12.2020, 13:31
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Лангустини — це неймовірно смачний морський делікатес. Їх м'ясо дуже ніжне, тому в приготуванні такої страви потрібно бути дуже обережним, щоб не зіпсувати її.

Пропонуємо кілька рецептів з порадами, щоб ваша страва вийшла ідеальною і порадувала всю сім'ю.

Лангустини з песто, запечені в духовці — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 8 лангустинів
  • 60 г соусу песто
  • Оливкова олія — за смаком

Приступаємо до приготування. Якщо у вас заморожені морепродукти, то їх краще заздалегідь розморозити. Потім зробіть на спині у кожного лангустина невеликий розріз. Візьміть форму для випікання і викладіть їх акуратно туди.

Кожного з них змастіть соусом песто. Тоді м'ясо просочиться травами і буде дуже ароматним і смачним. Полийте їх оливковою олією і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 10 хвилин.

Смачного!

Лангустіни з вершками — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 0,5 кг лангустинів
  • 400 г помідорів або томатної пасти
  • 300 мл вершків

  • 4 зуб. часнику
  • 30 мл. оливкової олії
  • 100 мл білого вина
  • Спеції та трави — за смаком

Візьміть невеликий сотейник і розігрійте там масло. Обсмажте лангустини з кожної сторони буквально по одній хвилині. При цьому не обов'язково очищати їх від панцира, оскільки тоді м'ясо буде не дуже соковитим. Обсмаженим морепродуктам дайте охолонути.

Тим часом додайте в сотейник часник і обсмажте до золотистого кольору. Потім додайте м'якоть помідорів і готуйте масу протягом 6-7 хвилин, при цьому не забуваючи помішувати. Після цього влийте вино і всипте спеції і трави. Зробіть маленький вогонь і тушкуйте суміш протягом 20 хвилин. Потім поступово додайте вершки.

На цьому етапі очистіть лангустини і додайте соус.

Готово!

Читайте також: Як смачно приготувати креветки – рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

1338

Штолен з мигдалем

2424

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1978

Крученики зі свинини

1984

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2761

Гриби в сметані з сиром

6203

Печінковий торт

3552

Баклажани із сиром і томатним соусом

3618

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2025 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом