✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепти

Смак дитинства — готуємо приголомшливий бісквітний рулет

М'який тонкий корж і бездоганний крем не залишить байдужим жодного любителя солодких десертів.

  • 19.10.2020, 16:25
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

М'який тонкий корж і бездоганний крем не залишить байдужим жодного любителя солодких десертів. До того ж, його можна швидко приготувати, а результат перевищує очікування. Пропонуємо простий, смачний і такий рідний з дитинства рецепт бісквітного рулету.

Бісквітний рулет — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 5 курячих яєць
  • 100 г вареного згущеного молока
  • 200 г цукру
  • 100 г вершкового масла

  • 200 г борошна вищого сорту
  • 4 г розпушувача

Насамперед слід приготувати начинку. Для цього візьміть вершкове масло кімнатної температури і з'єднайте зі згущеним молоком. За допомогою блендера збийте суміш до однорідної пишної маси. Потім накрийте ємність з кремом харчовою плівкою і відправте в холодильник.

Тепер можна приступати до бісквіту. Відокремте білки від жовтків. Перекладіть білки в ємність, де будете їх збивати. Прослідкуйте, щоб вона була сухою і чистою, інакше білки не зможуть збитися до потрібної консистенції. Збийте їх на середній швидкості за допомогою міксера. У вас повинна вийде біла і щільна маса. Потім всипте цукор, залишивши одну столову ложку для жовтків. При цьому не припиняйте збивати, доведіть масу до стійких піків.

Одну столову ложку цукру з'єднайте з жовтками. Потім збийте з допомогою міксера в пишну піну. Далі акуратно перемішайте обидві суміші за допомогою силіконової лопатки.

Просійте борошно з розпушувачем, щоб наситити її повітрям і додайте в яєчну суміш. Акуратно перемішайте масу, намагаючись не порушити легкість тісту. До того ж, намагайтеся перемішувати так, щоб тісто не осіло.

Візьміть деко і застеліть пергаментним папером. Вилийте тісто і розрівняйте по всіх поверхні. Відправте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин. Якщо на поверхні коржа з'явилася рум'яна скоринка — він готовий. До того ж, готовність можна перевірити старим добрим способом — сірником.

Готовий бісквіт перемістіть на другий лист пергаменту, який заздалегідь змащений олією. Пергаментний папір, на якому випікався корж, слід прибрати. Коли корж злегка охолов, викладіть охолоджений крем і скрутіть в рулет. Відправте його в холодильник на пів години. Перед подачею можна полити джемом або шоколадною глазур'ю.

Приємного чаювання!

Читайте також: Як спекти гарбузовий рулет з сиром та шпинатом — смачно, просто та оригінально

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

1339

Штолен з мигдалем

2427

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1980

Крученики зі свинини

1985

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2767

Гриби в сметані з сиром

6203

Печінковий торт

3553

Баклажани із сиром і томатним соусом

3622

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2025 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом