✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепти

Що приготувати зі слив — смачні рецепти

Що приготувати зі слив — смачні рецепти

  • 27.08.2021, 15:10
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Уже з кінця літа на прилавках магазинів з'являються плоди сливи. Страви з ними виходять не тільки смачними, а й неймовірно красивими. Зі слив готують різні заготовки на зиму, чудові соуси, а також використовують у приготуванні салатів, других страв і випічки.

Пропонуємо і вам приготувати неймовірно смачні і ароматні страви зі сливами.

Запечені сливи з йогуртом — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 6 слив
  • 2 ст. л. меду
  • 1/2 чашки натурального йогурту

Натуральный йогурт

  • Горіхи (для подачі)

Промийте і розріжте сливи навпіл. Видаліть кісточку і викладіть їх на деко. Полийте столовою ложкою меду.

Відправте деко в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

Готові сливи викладіть в миску, додайте йогурт, мед і прикрасьте горіхами.

Готово!

Сливові пастилки — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 700 г слив
  • 2 ст. л. меду
  • 1 ст. л. лимонного соку
  • 1/2 ч. л. кориці

Добре промийте сливи і розріжте їх навпіл, видаливши кісточку. Викладіть їх на деко і випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці протягом 30 хвилин. Потім подрібнити їх за допомогою блендера до однорідного стану. Додайте мед, лимонний сік і корицю.

Деко для випічки застеліть пергаментним папером і вилийте сливову масу. Відправте її в розігріту до 60-70 градусів духовку на 6-8 годин. Остудіть і розріжте сливовий пласт на пастилки.

Готово!

Сирний пиріг із рікотти зі сливою — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 300 г слив
  • 250 г рікотти
  • 125 г манної крупи
  • 500 мл молока

  • 120 г цукру
  • 2 яйця
  • 1 щіпка кориці
  • 1 стручок ванілі
  • Цедра половини лимона

З'єднайте в сотейнику манку, холодне молоко, ваніль і столову ложку цукру. Поставте на плиту і варіть до загустіння на маленькому вогні. Потім дайте масі охолонути.

З'єднайте і збийте 100 г цукру і яйця. Потім поступово додайте рікотту і манку. Ретельно перемішайте.

Форму для випічки присипте борошном і вилийте тісто. Зверху викладіть сливи, розрізані навпіл, присипте корицею, цукром і цедрою лимона.

Випікайте в духовку при 180 градусах близько години.

Готово!

Читайте также: Як приготувати домашній пиріг з малиною — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

1336

Штолен з мигдалем

2422

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1977

Крученики зі свинини

1984

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2760

Гриби в сметані з сиром

6203

Печінковий торт

3548

Баклажани із сиром і томатним соусом

3616

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2025 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом