✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепти

Готуємо незвичайні і смачні страви з кабачків — 3 рецепти

Солодкі, солоні або навіть пряні страви можна приготувати лише з одного продукту — кабачка.

  • 24.05.2021, 15:52
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

Солодкі, солоні або навіть пряні страви можна приготувати лише з одного продукту — кабачка. До того ж ці сезонні овочі дуже корисні, оскільки містять велику кількість вітаміну А і легко засвоюються.

Фріттата з кабачками і сиром — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 склянки кабачків, нарізану кружальцями
  • 4 яйця
  • 1/4 ч. л. солі
  • 1/4 ч. л. перцю
  • 2 яєчних білка
  • 60 г тертого сиру

  • 1 зуб. часнику
  • 1/2 ч. л. подрібнений свіжий розмарин
  • 1 ст. л. оливкової олії

Подрібніть часник і обсмажте на оливковій олії протягом хвилини. Додайте скибочки кабачка і готуйте, періодично перевертаючи їх. Посоліть і поперчіть їх.

В окремій ємності збийте яєчні білки і яйця. Додайте подрібнений розмарин, сіль і перець. Отриманою сумішшю залийте кабачки і готуйте, поки яйця не схопляться по бокам.

Потім посипте страву тертим сиром і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 3 хвилини.

Готово!

Запечені чіпси із кабачків — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 невеликих кабачка
  • 2 ст. л. молока

  • 1/4 склянки хлібних крихт
  • 1 ст. л. оливкової олії
  • 1/4 склянки тертого сиру
  • 1/4 ч. л. солі
  • Щіпка перцю
  • Щіпка часникового порошку

У невеликій ємності з'єднайте пармезан, хлібні крихти, часниковий порошок, сіль і перець. Кабачки наріжте кружальцями.

В окрему ємність налийте молоко. Потім опустіть скибочки кабачка в молоко, а після цього в паніровку. Викладіть їх на деко, застелене пергаментним папером. Відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 30 хвилин.

Готово!

Запечені кабачки з помідорами — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2 невеликих кабачка
  • 3 помідори
  • 1,5 склянки кукурудзяного зерна
  • 1/2 склянки подрібнених горіхів
  • 1 ст. л. рослинної олії
  • 1/4 склянки тертого сиру

Візьміть форму для випічки і змастіть її олією. Потім викладіть шарами нарізані на скибочки цукіні, кукурудзу і помідори.

Посипте подрібненими горіхами і тертим сиром. Після цього накрийте форму фольгою і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хвилин. Потім приберіть фольгу і готуйте ще 10-15 хвилин.

Готово!

Читайте також: Час кабачків — 5 смачних страв, які можна приготувати з кабачками

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

1339

Штолен з мигдалем

2429

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1981

Крученики зі свинини

1986

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2767

Гриби в сметані з сиром

6204

Печінковий торт

3553

Баклажани із сиром і томатним соусом

3622

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2025 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом