✕
  • Компанія
  • - Про «Молочний альянс»
  • - Підприємства
  • - Бренди
  • - Відомості про підприємства
  • Продукція
  • Експорт
  • Прес-центр
  • - Новини
  • - ЗМІ про нас
  • Блог
  • Контакти
Група компаній «Молочний Альянс» -> Блог
  • Рецепти

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепти

Готуємо незвичайні і оригінальні холодні супи — 3 рецепта

  • 09.07.2021, 15:50
  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

У літні спекотні дні хочеться, щоб обід був швидким і легким. З таким завданням відмінно справляються холодні супи, які не потребують багато часу в приготуванні і хитромудрих інгредієнтів.

Пропонуємо смачні і в той же час оригінальні холодні супи, які стануть одними із ваших улюблених.

Болгарський суп Таратор — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 2-3 невеликих огірка
  • 2 зуб. часнику
  • 500 мл кефіру

  • Пучок кропу
  • Невелика жменя волоських горіхів

Подрібніть кріп і часник. Посоліть і разімніть виделкою, щоб пішов сік. Потім влийте кефір і перемішайте масу.

Натріть огірки і подрібніть горіхи. Обсмажте їх на сухій сковороді.

Додайте в миску з кефіром огірки і посипте горіхами.

Смачного!

Суп з авокадо та креветками — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 1 велике авокадо
  • 2 середніх огірка
  • 1 зуб. часнику
  • 100 мл натурального йогурту

  • Мінеральна вода
  • Жменя заморожених креветок

Креветки залийте окропом і залиште на 10 хвилин.

Очистіть авокадо і огірок. Наріжте його великими скибочками. Очистіть і подрібніть часник. Потім перекладіть овочі в блендер і додайте йогурт, сіль і перець. Добре перемішайте масу. Додайте мінеральну воду, щоб довести страву до потрібної консистенції.

Коли креветки розморозились, очистіть їх. Подавайте разом з супом.

Готово!

Французький суп Вішісуаз — рецепт

Для приготування візьміть інгредієнти:

  • 4 середніх бульби картоплі
  • 2 стебла цибулі порею
  • 1 головка ріпчастої цибулі
  • 500 мл курячого бульйону
  • 100 г вершкового масла

  • 200 мл вершків
  • Пучок зеленої цибулі
  • 1 середній огірок

Подрібніть ріпчасту цибулю і цибулю порей. Очистіть і наріжте невеликими шматочками картопля.

Вершкове масло розтопіть в каструлі з товстим дном. Ріпчасту цибулю обсмажте до м'якості, потім додайте порей і продовжуйте готувати ще кілька хвилин. Потім додайте картоплю і влийте курячий бульйон. Варіть до готовності картоплі, посоліть і поперчіть суп.

Влийте холодні вершки і подрібніть масу за допомогою блендера. Дайте охолонути і посипте нарізаним огірком і зеленою цибулею.

Смачного!

Читайте також: Як приготувати літній суп гаспачо — рецепти і поради

Інформація та рецепти, викладені в цьому Блозі, можуть не відповідати очікуванням користувача, подані до використання без урахування індивідуальних особливостей здоров’я користувача і застосовуються ним на власний розсуд та особисту відповідальність.
Інформація, документи та супутні графічні матеріали і рецепти, взяті з інших джерел і опубліковані на цьому сайті https://milkalliance.com.ua/, можуть містити технічні похибки та типографські помилки.

  • Торгова марка з насиченою історією якості тривалістю понад півстоліття

 

Останні матеріали

1337

Штолен з мигдалем

2424

Канапки з в’яленими томатами

Молочний альянс
1977

Крученики зі свинини

1984

Курячі рулети з помідорами і моцарелою

2760

Гриби в сметані з сиром

6203

Печінковий торт

3550

Баклажани із сиром і томатним соусом

3618

Пиріг зі сливами та сиром

Футер UA

2015-2025 © АТ «Молочний альянс»
КомпаніяПродукціяЕкспорт
Прес-центрКонтакти
Умови користування сайтом